Alien: Isolation-udvikler arbejder på et “radically different” FPS-spil

Jeg kunne godt lide Alien: Isolation. Slutningen var en kende langtrukken, men spillet som helhed var alligevel en intens oplevelse. Derfor er jeg yderst spændt på at se, hvad studiet bag, Creative Assembly, disker op med næste gang.

Det lader i hvert fald til at være en sci-fi-inspireret first person shooter. Det må man i hvert fald konkludere, ud fra det jobopslagstweet udvikleren lavede for et par dage siden:

Det er dog svært at gætte hvad der menes med “radically different”. Personligt synes jeg sjældent det er i first person shooter-genren man finder den største nytænkning. Det skal naturligvis ikke underminere ambitionerne for spillet, men indtil en officiel demonstration finder sted, så forholder jeg mig skeptisk.

Gamespot spekulerer i om dette spil er hvad udgiveren SEGA kalder deres fremtidige “Super Game”; et spil som forventes at kunne indbringe svimlende $900 millioner i sin levetid. Det er dog også et spil, som menes at ville tage fem år at udvikle, så der går nok en rum tid, før vi virkelig finder ud af hvad det går ud på.