475.000 snydere er permanent bandlyst fra Call of Duty: Warzone

“Snyd betaler sig aldrig”

Det er nok en sætning de fleste af os har hørt, på et eller andet tidspunkt i vores liv. I Call of Duty: Warzone fra Raven Software er det i hvert fald sandt. Holdet bag sidder nemlig klar døgnets 24 timer, til at bandlyse de spillere som ikke forstår hvad fair play går ud på.

I en opdatering på Call of Dutys hjemmeside, er det nu meldt ud, at de har uddelt intet mindre end 475.000 permabans, altså permanente bortvisninger fra Call of Duty: Warzone. Dette tal blev rundet efter den syvende store omgang med ban-hammeren, som løbende har fundet sted siden februar i år.

“Cheaters are never welcome. To date, our security and enforcement team has issued more than 475,000 permabans in Call of Duty: Warzone.”

Dertil er der blevet indført en 2-factor authentication, som skal gøre det sværere at skifte mellem flere profiler, ligesom der arbejdes målrettet mod salg af spillerprofiler.

Er du derfor blandt de uærlige spillere i Call of Duty: Warzone, så kan det altså være et spørgsmål om tid, før du har affyret dit sidste skud i det spil.